Teamleider

Rol van de teamleider / projectleider
Wat is de rol van de teamleider of manager? Zij staan vaak voor een dubbele opgave: enerzijds realiseren van harde bedrijfsdoelen, anderzijds stimuleren en motiveren van werknemers tot het leveren van hoge prestaties. Teamleiders doen continu kritische leerervaringen op en maken gedurende hun loopbaan een veranderingsproces door, dat leidt tot steeds nieuwe denkwijzen en opvattingen.

Succesvolle leiders nemen de tijd voor reflectie, zij werken gericht aan hun zelfbeeld en aan het herkennen van hun eigen emoties. Door regelmatig spiegel­gesprekken te voeren, worden teamleiders en managers met de consequenties van hun beslissingen geconfronteerd en kan extra waarde worden toegevoegd aan de slagkracht van zowel de teamleider als zijn team.

Da Vinci Consult faciliteert de ontwikkelprocessen en begeleidt de teamleiders en managers ten behoeve van zelfrelflectie, versterking en persoonlijke vernieuwing.

 


U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten