Individuele coaching

Of het nu gaat om het stimuleren van de persoonlijke ontwikkeling, of om grip te krijgen op het functioneren in het werk, of om de verhouding tussen werk en privéleven beter af te stemmen, of om een volgende stap te maken in de loopbaan: coaching wordt ingezet om gedragingen en handelingen te focussen én te verbreden.

Vaak draait het om meer invloed krijgen en hoe leren te beïnvloeden. En hoe doe je dat dan? Alleen door effectiever te communiceren? Doel is beter, gemakkelijker, plezieriger en professioneler handelen in het ‘hier-en-nu’ en dat dan in de context van uw werk- en privéleven.

Een coachingstraject begint met een oriëntatie op de vraagstelling en het vaststellen van doelen. Deze dienen als leidraad en worden tijdens het traject uitgewerkt, waarbij het streven is het geleerde in de praktijk van alledag toe te passen en daarmee beklijft.

 


U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten