Profiel

mr Leonarda M. Telling

Leonarda is een zelfstandige en onafhankelijke adviseur voor organisaties en bedrijven. Tevens ook MfN-registermediator en MfN-assessor.

Zij richt haar activiteiten vooral op het optimaal functioneren van de mens. Dat kan gaan om een enkel individu of om een heel team, met het oog op succesvol, effectief en plezierig werken.

In 1984 startte Leonarda haar werkzame leven in het bedrijfsleven als arbeids­juriste bij de Nederlandse multinational Buhrmann-Tetterode, waar zij als Hoofd P&O binnen de diverse divisies reorganisaties heeft begeleid. Daarna heeft zij een overstap gemaakt naar de automatisering, waar zij de start en de opzet van nieuwe organisaties in de automatisering begeleidde.

Da Vinci Consult bestaat inmiddels sinds 1 januari 1992. Diverse organisaties hebben in de loop der jaren ondersteuning en advies gevraagd op het snijvlak van arbeids­recht, personeel en organisatie, en de mens daarin.

Naast Da Vinci Consult is Leonarda Telling eigenaar en trainer in haar eigen School voor Mediation, die zij heeft opgericht in 2008. De School voor Mediation biedt ondermeer de succesvolle Basistraining Mediation voor Professionals, die vanaf het begin door de deelnemers met een 9+ wordt gewaardeerd! Deze opleiding is bedoeld voor mensen die MfN-registermediator willen worden, maar ook voor iedereen die de mediationvaardigheden in het eigen (werkzame) leven wil toepassen. Voor de website van School voor Mediation zie bij links.